05.05.2023

ERASMUS+ PROJELERİ STAJ HAREKETLİLİĞİ İNGİLİZCE SINAVI

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 2021-1-TR01-KA131-HED-000005356 VE 2022-1-TR01-KA131-HED-000053762 Erasmus+ projeleri staj hareketliliği başvurusu kapsamında 10.05.2023 Tarihinde Saat 11.00'da Yabancı Dil (İngilizce) sınavı yapılacaktır.

Yabancı Dil Sınavına kayıt yaptıracak olan öğrencilerimiz https://forms.office.com/r/pMxXMjTPme linkten forma ulaşabilirler.

YABANCI DİL (İNGİLİZCE) SINAVINA BAŞVURU ŞARTLARI

• Erasmus+ staj hareketliliği kapsamında Yabancı Dil (İngilizce) sınavına katılmak için genel not ortalamanızın en az 2.20 olması gerekir.
  • Yabancı Dil  (İngilizce) Sınavı baraj sınırı 55 Puandır.
  • Yabancı Dil (İngilizce)  Sınavına kayıt yaptıran ve sınava katılmayan öğrenciler için gelecek yıl yapılacak olan değerlendirme de -5 puan olarak kesinti yapılacaktır.
  • Sınav MEBİS üzerinden Gözetimli/Uzaktan Çoktan Seçmeli ve/veya Klasik Sınav” şeklinde yapılacaktır. sınav esnasında kamera açmayan öğrencilerimizin sınavları geçersiz sayılacaktır.
  • Sınav giren öğrenciler  online sınavlarda uygulanan ve web adresimizde yer alan kurallara tabiidir.

Sınav Yeri:  Microsoft TEAMS

Başlangıç Saati: 11:00

Sınav Süresi: 90 Dakika

* Yabancı Dil (İngilizce) Kursuna katılım sağlamayan öğrencilerimizde yapılacak olan sınava katılım sağlayabilirler.

** Yabancı Dil (İngilizce) sınavının mazereti yapılmayacaktır.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü