09.02.2022

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ERASMUS+ PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINA KATILMAYA HAK KAZANAN

PERSONEL LİSTESİ

2019-1-TR01-KA103-069483 PROJESİNDEN HAK KAZANANLARIN LİSTESİ

Özlem AKINCI DİKİŞ

Öğr.Gör./Moda Tasarımı Programı

Okan DİKİŞ

Öğr.Gör./Aşçılık Programı

Selin Ögel AYDIN

Öğr.Gör./Halkla İlişkiler ve Tanıtım Prog.

1. Asil

**2019-1-TR01-KA103-069483 projesinin bitiş tarihi 31.05.2022 olup hak kazanan adayların 30.05.2022 tarihine kadar personel eğitim alma hareketliliğini tamamlaması gerekmektedir.

2020-1-TR01-K1A103-081680 PROJESİNDEN HAK KAZANANLARIN LİSTESİ

Feride AYDIN

Öğr.Gör./Tıbbi Dök.ve Sekreterlik Prog.

Ceren Özlem KESMEZ

Öğr.Gör./İlk ve Acil Yardım Programı

Sena ÖZSİPİCİ

Tarık YILDIRIM

1. Asil

**2020-1-TR01-K1A103-08160 projesinin bitiş tarihi 31.05.2023 olup hak kazanan adayların 30.05.2023 tarihine kadar personel eğitim alma hareketliliğini tamamlaması gerekmektedir.

YEDEK PERSONEL LİSTESİ

Tufan DİNCEL

Erhan ARAS

Mert Alperen DEĞERLİ

Öğretim Görevlisi

Sabiha SEVGİ

Öğretim Görevlisi

1. Yedek

Önemli not: Başvuru sırasında kabul mektubu olmayıp hak kazanan adaylar 02.05.2022 tarihine kadar Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü’ne katılacakları eğitim programını, imzalı ve mühürlü kabul mektubu ile birlikte bildirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde yedek adaylara yararlanma hakkı tanınacaktır. Projelerin bitiş tarihini göz önünde bulundurarak eğitim planlayınız.

**Puan eşitliği olan akademik/idari personel arasında öncelik yabancı dil puanı yüksek olana verilmiştir. Yabancı dil puanı olmayan personelde ise kuruma giriş tarihi önce olana öncelik verilmiştir.

Eğitim Alma Hareketliliğine hak kazanan adaylarca hareketliliğe başlamadan önce hazırlanması ve teslim edilmesi

gereken belgeler:

• Öğretim elemanının / İdari personelin Erasmus+ Programı kapsamında eğitim alma hareketliğini gerçekleştireceği, gideceği üniversite ve bölüm adı, ziyaret tarihlerini belirten görevlendirme yazısı, (İnsan Kaynakları Biriminden alınacaktır.)

• İş Bankası vadesiz AVRO hesap cüzdanı fotokopisi (Herhangi bir İş bankası Şubesi olabilir.)

• Pasaport ve kimlik fotokopisi

• Personel Hibe Sözleşmesi

• Eğitim Alma Hareketlilik Anlaşması

Eğitim Alma Hareketliliğine hak kazanan adaylarca Eğitim Alma Hareketliliği tamamlandıktan sonra Uluslararası İlişkiler Ofis Koordinatörlüğüne teslim edilmesi gereken belgeler:

•Gidilen üniversiteden alınmış olan Katılım Sertifikası (Hareketliliğinizin başlangıç ve bitiş tarihlerini içeren gittiğiniz üniversiteden alınan imzalı mühürlü bir belge ).

• Nihai Rapor Formu – (Mobility Tool Portalı üzerinden e-posta adresinize gönderilecek link üzerinden doldurulacaktır)

•Uçuş kartları ve pasaport giriş-çıkış sayfalarının fotokopisi

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü