08.07.2024

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ERASMUS+ 2022-1-TR01-KA131-HED-000053762 PROJESİ 2. DÖNEM PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ PROGRAMINA KATILMAYA HAK KAZANAN PERSONEL LİSTESİ

Sıra No

Merve ÖZBAŞ KİLİSLİ

Öğr. Gör./ Moda Tasarımı Programı

Yedek

Eğitim Alma Hareketliliğine hak kazanan adaylarca hareketliliğe başlamadan önce hazırlanması ve teslim edilmesi gereken belgeler:

• Öğretim elemanının / İdari personelin Erasmus+ Programı kapsamında eğitim alma hareketliğini gerçekleştireceği, gideceği üniversite ve bölüm adı, ziyaret tarihlerini belirten görevlendirme yazısı, (İnsan Kaynakları Biriminden alınacaktır.)
  • İş Bankası vadesiz AVRO hesap cüzdanı fotokopisi (Herhangi bir İş bankası Şubesi olabilir.)
  • Pasaport ve kimlik fotokopisi
  • Personel Hibe Sözleşmesi
  • Eğitim Alma Hareketlilik Anlaşması

Eğitim Alma Hareketliliğine hak kazanan adaylarca Eğitim Alma Hareketliliği tamamlandıktan sonra Uluslararası İlişkiler Ofis Koordinatörlüğüne teslim edilmesi gereken belgeler:

• Gidilen üniversiteden alınmış olan Katılım Sertifikası (Hareketliliğinizin başlangıç ve bitiş tarihlerini içeren gittiğiniz üniversiteden alınan imzalı mühürlü bir belge )
  • Nihai Rapor Formu – (Beneficiary Module Portalı üzerinden e-posta adresinize gönderilecek link üzerinden doldurulacaktır)
  • Uçuş kartları ve pasaport giriş-çıkış sayfalarının fotokopisi

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü