15.07.2024

Değerli Öğrencilerimiz, Kıymetli Akademik ve İdari Personelimiz,

15 Temmuz 2016 tarihinde milletimizin iradesine ve demokrasisine kasteden hain darbe girişiminin üzerinden geçen yıllara rağmen, o gece yaşananları hala dün gibi hatırlıyoruz. Demokrasiye olan bağlılığımızı ve milli birliğimizi bir kez daha pekiştirmek amacıyla, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü derin bir hüzün ve büyük bir gururla anıyoruz.

O karanlık gecede, vatan sevgisiyle dolu yürekleriyle meydanlara inen ve demokrasimizi savunan aziz milletimizin her bir ferdini minnetle yad ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyoruz. Milletimizin birliği ve beraberliği için canlarını feda eden kahramanlarımızı unutmadık, unutmayacağız.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak, tüm öğrenci ve personelimize demokrasinin önemini bir kez daha hatırlatmak, milli birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceğimizi belirtmek isterim.

15 Temmuz’un yıl dönümünde, demokrasimize kastedenlere karşı dimdik duran milletimizin kahraman evlatlarını bir kez daha saygıyla anıyor, vatanımıza ve milletimize olan bağlılığımızı bir kez daha ifade ediyoruz.

Saygılarımla,
Öğr. Gör. Ganimet Seç